wiolettan

Äntligen fredag...

Av wiolettan - 2018-11-16 09:12


...nej, det kan jag inte säga, utan redan fredag. Denna vecka har gått så fort, förstår inte riktigt varför. Vi har inte haft så mycket omkring oss, jo lite, så tiden går fort.


Som vanligt har vi varit på sångövning i vår lilla SPF grupp. Vi träffas och sjunger mest för att det är roligt nu, för vi har ingen sångledare, som kan spela och kan noter. Så vi sjunger gamla kända sånger, bara för att vi tycker att det är så skoj. Mysingen håller i det hela än så länge. Jag kan ju noter och kan ta ut en sång på vår orgel, men jag är inte den som spelar i sådana sammanhang, det duger jag inte till.


Vi har också varit och tagit influensasprutan. Ja jag säger då det. Vilken tur att vi gick dit en kvart innan de skulle öppna, det var ändå fullproppat med folk. Båda väntsalarna var fyllda. Men jag har ju varit så många gånger där så jag visste att de har några stolar utanför läkarnas rum i korridoren. Jo, det fanns stolar så mysingen och jag och några till fick plats. En gammal man tog en pall och satte sig på. Då det hade gått, kanske en halvtimme så kunde jag inte se den stackars mannen på pallen längre utan erbjöd honom min plats. Han blev så otroligt tacksam. Förstår jag det, sitta på en liten uschlig pall. Jag testade den inte ens.


Efter cirka en timme var vi klara, så det gick ju relativt snabbt. Men, då vi skulle gå ut så var dörrarna låsta och det stod på ett plakat att de tar inte emot några fler patienter denna dag, för vaccinet hade tagit slut. Tagit slut? Det var satt en tid mellan tretton och femton och klockan var bara tio i två. Jag tyckte så synd om dessa som kom dit i onödan, fick vända om och komma en annan dag. Sådan tur att vi gick dit tidigare än kl. ett.


Nu ska vi strax iväg. Vi ska bila till Bromma Blocks. Mysingen behöver jeans bland annat. Jag får titta in till er senare och hoppas att vi alla får en finfin dag. Här har solen kommit fram, det var länge sedan.



 




 
 
Preciosa

Preciosa

16 november 2018 12:08

Hej Wiolettan!
Ja veckan har gått fort...vet inte varför. Vad folk på VC då? Usch, smittorisk :-)Så snällt av dig att lämna plats åt farbrorn :)Jag har aldrig tagit sprutan, kanske får ångra det...
Ha en fin helg! Kram P ♥♥

http://www.spanienblogg.se/preciosa

 
Ditte

Ditte

16 november 2018 14:43

Visst går veckorna fort och det oavsett om man gör så mycket eller inte. Och en del trevligheter har ni ju varit ute på.Skönt att ni var ute i god tid för vaccineringen, men väldigt trist att vaccinet tog slut så att flera inte kunde bli vaccinerade.
Önskar er en fin shoppingtur och en trevlig kväll.
Stor kram!

http://dittemitti.se

 
Znogge

Znogge

16 november 2018 16:22

Veckorna har verkligen en förmåga att gå med blixtens hastighet tycker jag. Skönt att ni blev vaccinerade men vilken tur att ni var ute i god tid. Det var verkligen dåligt att inte ha mer vaccin hemma nu när de hade öppet i två timmar. Själv avstår jag sprutan men hoppas på att slippa smittan ändå.

Kram och god kväll!

http://znogge.wordpress.com

 
hanneles bokparadis på Hisingen

hanneles bokparadis på Hisingen

16 november 2018 17:31

sjunga är kul, min kör hette Vi-som-inte-kan-sjunga.

http://hannelesbibliotek.blogspot.se

 
Tove Olberg

Tove Olberg

16 november 2018 21:04

Tidens uppgift är att gå, men ibland både joggar och springer den iväg. Bilden på äpplena i lådan och texten under är ju en hjärtesak ...
Influensavaccin är också tagen och fullt var det där med. Trevligt och välbefinnande att sjunga, du lever med "körledaren" du då både på övning och i det dagliga, det är härligt!
Ha det fint hoppas ni fann de de ville på klädköpet.
Trevlig helg!
Kram

http://https://plus.google.com/102310917615643117697

 
Primrose

Primrose

16 november 2018 21:36

Ja Fredag igen ,-) Fort går det, snart Jul!?
Nyss sommar.
Så härligt att sitta och sjunga tillsammans, sång det är glädje det ,-)
Fast någon sångröst har inte jag tyvärr.
Tycker att de borde ha vaccin så det räcker, vi ska gå nästa vecka, hoppas det finns vaccin kvar, Tog för första gången vaccin förra året kändes tryggt!
Ha en härlig Helg STOR KRAM Primrose ,-)

http://enrosafluga.blogspot.com

 
Kicki

Kicki

17 november 2018 09:09

Veckorna går med väldig fart.
Sprutan tar inte jag, hoppas det ordnar sej så jag inte trillar det. Många jag känner har tagit den.
Lycka till med kören, så trevligt.
Ha en fin helg kramar

http://kicki-olsson-58.bloggo.nu

 
Augusta

Augusta

17 november 2018 23:11

Där hade ni tur! Hemskt att sitta och vänta och helt plötsligt, slut återkom någon annan dag.
Sjunga låter härligt. Vad bra att eran grupp fortsätter med det :D.
Ha en bra söndag båda två
Kram

http://nouw.com/gulahuset

 
Ingen bild

Abi

22 november 2018 13:02

I really like reading this kind of articles and it is wonderfully shared the experience of one week is shared. This kinds of article are more inspiring and to do something different in common week. Thanks for this article and keep sharing more topics. http://www.instantechsupport.com/computer-virus-removal/

 
krogerfeedback

krogerfeedback

29 januari 2019 17:48

The main reason that customer satisfaction survey is very popular and accepted among its customers is that participation in the Kroger Feedback Survey will automatically register customers in a lucky draw where they can easily win $100 to $ 5,000 of credit cards.

http://https://roynuesca.com/boat-owner-survey

 
hulu password

hulu password

11 februari 2019 21:04

From your blog, I can take in some new learning, I like the profitable data you give in your articles.

http://https://www.teqguru.com/reset-forgot-hulu-password

 
McAfee Activation Help

McAfee Activation Help

25 februari 2019 22:00

Check this new blog, i have just finished it: https://www.atsynch.com/mcafee-com-activate.html

http://https://www.atsynch.com/mcafee-com-activate.html

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Skapa flashcards